Organisatie

dichtslamraplogo.fw
Poëziestichting DichtSlamRap is een begrip voor dichters tot ver buiten de provinciale grenzen van Noord-Brabant. De dichtavond in Boxtel trekt dichters en poetryslammers uit België, Nederland en zelfs Zuid-Afrika aan. Niet in de laatste plaats door het gemoedelijke karakter van de avond en de jaarlijkse DichtSlamRap-bloemlezing van de beste inzendingen die dan verschijnt. In 2015 ging DchtSlamRap-voorzitter Marcel Linssen een samenwerking aan met Nicky Sanders van Vestingfietsen. Het gevolg daarvan was Varen met Vincent’ als een ode aan Vincent van Gogh. Een tweede project is Varen met Jheronimus ter ere van het Jeroen Bosch jaar 2016.

Meer informatie: www.dichtslamrap.nl of Marcel Linssen 06-10349588.

 

Vestingfietsen
Vestingfietsen is een toeristische organisatie die de nadruk legt op dagtochten rond Den Bosch. Dat varieert van fietsverhuur tot vaartochten Vestingfietsen vaart met de Hertog Jan Primus, de Frederik Hendrik en de van Grobbendonck het gehele jaar door op de Dommel van Sint-Michielsgestel richting Den Bosch en de op de Bossche Stads Dommel.. De boten hebben een overkapping zodat inzittenden droog blijven bij een regenbui en de zijkanten kunnen bij zonnig weer ook verwijderd worden.
Vestingfietsen (Vestingvaren) heeft dit jaar een aantal nieuwe vaararrangementen voor kleine en grote groepen. Onder meer een vaartocht (al dan niet in combinatie met fietstocht en overnachting) met gedichten en liedjes rond Jeroen Bosch. Ook is fietsen in de omgeving van Den Bosch de moeite meer dan waard.

Meer informatie: www.vestingfietsen.nl of Nicky Sanders 06-21633127.

 

[our-team group="Organisatie"]