Vaartocht

Dichters varen in fluisterboten - www.vestingfietsen.nl - NickyVaren met Jheronimus biedt de toerist een onverwachte mix tussen het kabbelende water van De Dommel met aalscholvers en ijsvogeltjes, en de verhalende gedichten en liedjes geschreven door de dichters Jee Kast, Lotte Dodion en Loren Brouwers, en de Eindhovense zangeres Iris Penning. Speciaal voor deze Jeroen Bosch vaartocht schreven ze twaalf gedichten en liedjes.

Met onder meer aandacht voor de erotiek van Jeroen Bosch, diens symbolen, en de grote stadsbrand die in meerdere Bosch schilderijen terugkomt.

Tot eind 2016 zijn er elke vrijdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur Jeroen Bosch-vaartochten, mits vooraf gereserveerd. Met groepen vanaf acht personen is varen op andere dagen en tijden ook mogelijk. Kosten per persoon per vaartocht van een uur zijn 15 euro. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar waarin deze vaartocht is opgenomen. Boeken van deze vaartocht kan ook via het reserveringsformulier of telefonisch via 06-21633127.

Varen met Jheronimus is een initiatief van

Dichtslamrap

Vestingfietsen